2 jaar Athletes in Actie Barneveld

Eind 2014 kwamen wij als Athletes in Action Barneveld in contact met de Simpelkerk. Hier waren we allebei direct blij mee! We hebben dezelfde passie voor dezelfde God in dezelfde wijk, ook al hebben we verschillende activiteiten.

In de afgelopen jaren hebben we elkaar van Simpelkerk en Athletes in Action beter leren kennen en van elkaar mogen leren. Momenteel komen we regelmatig bij elkaars activiteiten en kunnen we elkaar bemoedigen en ondersteunen. Wij zien dit echt als een cadeautje van God!

Als AIA Barneveld sporten wij elke woensdagavond met kinderen en tieners in de wijk. Zo proberen we relaties te bouwen en ze iets te laten zien van Jezus’ liefde. Er gebeuren bijzondere dingen; mensen van verschillende leeftijden, culturen en achtergronden voetballen met elkaar samen en leren elkaar kennen! Er worden steeds meer complimenten gemaakt en beter gevoetbald. Ook in de wijk leren we elkaar beter kennen en kunnen we voor elkaar klaar staan. In de meivakantie organiseren we bijvoorbeeld een sportweek. Boven alles kunnen we hierdoor laten zien dat God van alle mensen houdt!

Helpen

We kunnen altijd mensen gebruiken die ons helpen. Elke woensdagavond eet het team samen en koken er dus mensen voor ons. Wil jij ons van sportvoer voorzien? Je kookt dan voor ongeveer 5/6 mensen en brengt dit om 17.30 in Rafiki.

Ook zoeken we nieuwe teamleden! Houd jij van God, sport en mensen? Ben jij elke woensdagavond beschikbaar en woon jij voorlopig in Barneveld, liefst in de Bloemenbuurt? Laat het ons weten, dan kun je altijd een tijdje meelopen en kunnen wij je vertellen hoe fantastisch het is om op deze manier de kerk te zijn in de wijk!

De meeste informatie kun je ook vinden op onze Facebook https://www.facebook.com/aiabarneveld0342/ of stuur een mailtje naar aiabarneveld@hotmail.com. Wees welkom!