Leven in de Bloemenbuurt

De Bloemenbuurt voor even Bethlehem

Fakkeltocht – 18 december 2015 –
Het was 18 december een ware belevenis. Ongeveer 60 vrijwilligers hebben het samen met het AIA-team, Annette Faassen van De Weeggave en Simpelkerk deze Fakkeltocht mogelijk gemaakt. Het was fantastisch. Iedereen heeft zo z’n beste gedaan en genoten. Zowel van het spelen als van de wandeltocht lopen. Vooral de kinderen vonden het geweldig. In een enkel geval ging een deur open en kwamen kleine jongetjes aangerend of ze mee mochten doen. ‘Ja, natuurlijk’. Nog even wachten op papa en mama en daar ging de groep weer. Verbaasd over het verhaal van de herders, luisterend naar de engelen, een beetje bang voor Herodes die een koningskindje wilde hebben en vol ontzag bij de stal staan kijken… In een woord geweldig.

We willen alle mensen bedanken die zo enthousiast hebben mee gedaan. De spelers, de vertellers en de catering die ons na de wandeling een beker chocomelk inschonken en we een lekker koekje of snoepje kregen.

Maar vooral: Dank aan God die ons gezegend heeft met lieve vrijwilligers, met mooi weer, met het ROC gebouw dat we mochten gebruiken en al het andere dat Hij gebruikt heeft om de Fakkeltocht te zegenen.

Volgen jaar weer!

Een kleine foto impressie: