Doop Vera Messelink

Zondag is er weer een Vieren & Ontmoeten en deze keer een hele speciale: Vera Messelink wordt gedoopt.
Je bent van harte welkom om mee te vieren en te eten!

Viering & Ontmoeting zijn de  wekelijkse vieringen vanuit  Simpelkerk voor iedereen die met ons mee wil eten & vieren. Je mag meedoen met het programma of gewoon alles over je heen laten komen. We zijn allemaal op zoek, hebben allemaal vragen. als je geïnteresseerd bent in christelijke spiritualiteit en hier meer van wilt weten. Wees welkom en laat je inspireren.

Programma van elke Vieren & Ontmoeten:
13.00 Eten (neem zelf wat mee om te delen)
14:00 Viering
16:00 Afsluiting, gezellig nog koffie met lekkers…

Waar:
Op het veld achter de Lidl en naast de voedselbank, Begoniastraat 123 in Barneveld. De auto kan je parkeren bij de Lidl en graag een klapstoel meenemen ivm de te verwachten grote opkomst.

Simpelkerk viert vanuit het christelijk geloof. Natuurlijk horen kinderen daar ook bij.