Leven in de Bloemenbuurt

Fakkeltocht 2017

Het was weer geweldig. Een mooie avond, waar 70 vrijwilligers aan mee gewerkt hebben, waarin in we op een leuke en toegankelijke manier het kerst evangelie konden vertellen.

Hier alvast een kleine impressie van die avond waar jong en oud van genoten hebben. Op de  facebookpagina van de Fakkeltocht staan nog veel meer foto’s en filmpjes.

Dank aan alle vrijwilligers, de vertellers, de soldaten en bedelaars, de herders, de wijzen, Herodes, de engelen, Jozef en Maria. Alle opbouwers en afbrekers en alle dames van de catering. Iedereen was weer geweldig, zonder jullie was er geen Fakkeltocht geweest. En we moeten de sponsoren niet vergeten: de waxinelichtjes, chocomelk, koekjes, bekers, soepkommen, lepels en fakkels zijn allemaal van hen afkomstig of hebben er aan mee betaald.

Een mooie commentaar van een van de Syrische jongens die meedeed: ,, ik zat bij Jozef en Maria te luisteren en ik moest zo huilen. Dat was zo mooi!”

Zo hebben nog veel meer reacties ontvangen. Alleen deze reactie zijn al genoeg om volgend jaar weer een fakkeltocht te organiseren.

Team Fakkeltocht Bloemenbuurt

(foto’s zijn gemaakt door Else Lotte Faasse)