Tweede Fakkeltocht

Yes! De tweede Fakkeltocht!

Op 10 december 2016 organiseren we, weer samen met AIA en De Weergave de Fakkeltocht in de Bloemenbuurt. Het enthousiasme en de leuke reacties van vorige jaar waar zo overweldigend en mooi dat we na de zomervakantie stonden te popelen om weer te beginnen.

Intussen hebben we al weer 3 vergadering gehad en zijn druk bezig met de organisatie. We hebben er weer héél véél zin in.

We beginnen om 18:00 uur op het plein van Ontmoetingscentrum Bronveld aan de Zonnebloemstraat en eindigen bij de Voedselbank, Begoniastraat 123 (dat is trouwen bijna naast elkaar 😉 ) Je kunt heel gemakkelijk terug lopen, dat is maar 1 minuutje  (of nog niet eens)

Wil je de Fakkeltocht sponsoren of wil je graag mee helpen? Dat kan door geld te storten op

• NL10INGB0002243547 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Gift Simpelkerk
  • NL31RABO0366348612 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Gift Simpelkerk

Vergeet NIET bij de opmerkingen te vermelden dat het voor Simpelkerk/Fakkeltocht  is. Anders is het voor de boekhouder niet duidelijk waar het bedrag voor is. De rekeningnummers zijn van de GKV Barneveld.

• Je kunt ook waxinelichtjes sponsoren door ze te kopen (ze moeten ongeveer 6 uur branden) en bij de Leeuwebekstraat 4 of Asterstraat 4 af te geven.

Meer informatie volgt via deze blog.