Yes! Een eigen website

banner_verjaardag_460x460Het voelt een beetje als jarig zijn…. en ik vind dat dat best wel mag. Ongeveer 2,5 jaar hebben we nieuwsbrieven gestuurd naar familie, vrienden, bekende en andere geïnteresseerden voor Simpelkerk en daar zijn we door omstandigheden mee gestopt. Maar dit voelde niet goed. We wilden juist anderen op de hoogte houden van we doen en hen mee laten leven. En daar kwam bij dat we actiever in onze wijk aan het werk wilden. Juist ook de buurtbewoners betrekken bij onze activiteiten. Dus zijn we opzoek gegaan naar een manier die daarbij paste. Wat ons minder tijd koste en waarmee we iedereen op de hoogte konden houden.

En…. voila een website.

Met deze stap zijn we ontzettend blij. Hier kunnen we alle activiteiten kwijt, hier kunnen we onze getuigenissen en onze nieuwsberichtjes kwijt, de onderwerpen waarover we het zondags hebben, wie we zijn. Eigenlijk alles! We hopen dat we hiermee familie, vrienden en bekende op de hoogte kunnen houden, maar vooral… dat we onze buren op deze manier op de hoogte kunnen houden wat wij in deze wijk aan het doen zijn. Eigenlijk is deze website er speciaal voor hen.

Dus is het feest. Feest omdat de website af is. Feest omdat we iedereen nu op de hoogte kunnen houden en feest omdat we blij zijn.

Ik hoop dat jullie de website van Simpelkerk mooi vinden en dat hij voldoet aan alles wat jullie graag willen weten.

Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen….. laat het ons weten via het contactformulier. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Of een mailtje naar info@simpelkerk.nl

X  Didy