Leven in de Bloemenbuurt

Geweldig was de Fakkeltocht 2018

Hier een fotocollage van de Fakkeltocht 2018.

Wat was het dit jaar weer geweldig.’s Middags waaide het nog erg hard, maar ’s avonds wat het, op wat spetters na, ontzettend mooi weer om een Fakkeltocht te houden.

Ongeveer 484 mensen hebben zich ingeschreven in Bethlehem, maar met de mensen die halverwege zijn meegelopen hebben we meer dan 500 bezoekers gehad. Een wandeling langs de herberg die vol was, de herders, het engelenkoor, de wijzen en herodes, maar ook muzikanten, soldaten, bedelaars, pottenbakkers en israelische dansgroep en broodbakkers. Alle deelnemers hadden zichtbaar genoten en/of was nog aan het nagenieten onder het genot van een beker chocolademelk en lekkers.

De kinderen konden op het plein nog broodjes bakken bij het vuur, of marsmallow smelten.

Mensen in de wijk hadden, vertelden zij ons later, 3x hun hondje uitgelaten die avond: ‘zo’n leuke sfeer in de wijk, daarvoor willen we nog wel een rondje lopen’. Anderen waren onder de indruk van de verhalen die de herders, wijzen en Herodes vertelden of zaten stil te kijken naar het tafereel bij de stal met Jozef, Marie en kindje Jezus.

Dit alles was mogelijk door de meer dan 115 vrijwilligers en alle sponsors waaronder de Plus Supermarkt, die ons alle boodschappen geschonken heeft.
Jullie vooral hartelijk dank voor jullie inzet en giften, zonder jullie was het niet zo’n succes geworden De complimenten die wij ontvangen, zijn zeker ook voor jullie bedoelt.

Wat is en blijft de Fakkeltocht een mooie manier om het evangelie te verkondigen.

Het Fakkeltochtteam
Annette, Ans, Didy, Frank en Katinka