Het mooiste cadeau

Zondag 6 september is er weer Eten & Vieren. Een bijzondere viering deze keer. Het thema is: Het mooiste cadeau – Vergeving
Wij gedenken en vieren dat Jezus voor ons gestorven is aan het kruis en dat daardoor vergeving mogelijk is. Dit doen we door het Heilig Avondmaal te vieren.
Wil je meer weten? Wat we vieren, waarom we eigenlijk iemands dood vieren en hoe we dat doen? Vragen zijn altijd welkom – info@simpelkerk.nl
We willen het je graag uitleggen.

Je bent van harte welkom om mee  te eten!

Vieren & Ontmoeten zijn de wekelijkse vieringen vanuit Simpelkerk voor iedereen die met ons mee wil eten & vieren. Je mag meedoen met het programma of gewoon alles over je heen laten komen. We zijn allemaal op zoek, hebben allemaal vragen. Als je geïnteresseerd bent in christelijke spiritualiteit en hier meer van wilt weten. Wees welkom en laat je inspireren.

Programma van elke Vieren & Ontmoeten
13:00 Eten (neem zelf wat mee om te delen)
14:00 Vieren
15.30 Sluiting