Kerstpakketten 2017

Onze jaarlijkse kerstpakketten actie. We zouden het mooi vinden om 16 pakketten te kunnen maken en uitdelen aan mensen in de Bloemenbuurt, vorig jaar waren het er 16 en we zouden het gaaf vinden om dit jaar weer zoveel pakketten weg te kunnen geven. Het blijft bijzonder om steeds de verbaasde en blijde gezichten te zien: niet verwacht en toch gekregen.

Help je mee om het weer net zo’n succes te maken als vorige jaar? Alvast hartelijk dank voor het mee doen.

Het kerstpakketten-boodschappenlijst kun je downloaden wanneer je boodschappen wilt kopen. Dit lijstje zal regelmatig bijgehouden worden, zodat je kunt zien hoeveel en wat er nog gekocht moet worden. De boodschappen kunnen ingeleverd worden tot en met 16 december 2017.

• De boodschappen kunnen in geleverd worden aan de Ceram 28 en Leeuwebekstraat 4
  • Daarnaast is het ook mogelijk om een gift te geven. Je kunt je gift over maken op de volgende rekeningnummers:
    • NL10INGB0002243547 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Kerstpakketten Simpelkerk
    • NL31RABO0366348612 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Kerstpakketten Simpelkerk

Vergeet NIET bij de opmerkingen te vermelden dat het voor Simpelkerk – kerstpakketten is. Anders is het voor de boekhouder niet duidelijk waar het bedrag voor is. De rekeningnummers zijn van de GKV Barneveld.

Simpelkerk heeft zelf geen rekeningnummer