Kerstpakketten actie 2015

c6a47e76-905b-4fc2-a97c-89997abddcfaWe beginnen nu al met onze Kerstpakkettenactie. We zouden het mooi vinden om 20 pakketten te kunnen vullen.
Daarvoor hebben we heel veel lekker eten en drinken nodig. Wij gaan eerst inventariseren wat we nodig hebben en dan laten we dat in een nieuw bericht even weten.

Help je mee om het weer net zo’n succes te maken als vorige jaar? Alvast hartelijk dank voor het mee doen.

• Daarnaast is het ook mogelijk om een gift te geven. Je kunt je gift over maken op de volgende rekeningnummers:
    • NL10INGB0002243547 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Kerstpakketten Simpelkerk
    • NL31RABO0366348612 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Kerstpakketten Simpelkerk

Vergeet NIET bij de opmerkingen te vermelden dat het voor Simpelkerk is. Anders is het voor de boekhouder niet duidelijk waar het bedrag voor is. De rekeningnummers zijn van de GKV Barneveld.

Simpelkerk heeft zelf (nog) geen rekeningnummer

• Mocht je nog mensen weten die geen pakket krijgen van een kerk, een organisatie of iets dergelijks maar wel een kunnen gebruiken omdat de nood soms hoog is? Laat het ons weten. Het liefst mensen die in de Bloemenbuurt wonen.