Kerstpakkettenactie 2015 (2)

c6a47e76-905b-4fc2-a97c-89997abddcfaDe eerste voorbereiden voor de kerstpakkettenactie zijn gedaan. We hebben een lijst samengesteld: als je op  deze link klikt zie je de lijst. De lijst zal steeds bijgewerkt worden. (kerstpakketten-boodschappenlijst)

Help je mee om het weer net zo’n succes te maken als vorige jaar? Alvast hartelijk dank voor het mee doen.

De boodschappen kunnen ingeleverd worden bij Eric & Didy of Peter & Katinka.

• Daarnaast is het ook mogelijk om een gift te geven. Je kunt je gift over maken op de volgende rekeningnummers:
    • NL10INGB0002243547 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Kerstpakketten Simpelkerk
    • NL31RABO0366348612 t.n.v. GKV Barneveld o.v.v. Kerstpakketten Simpelkerk

Vergeet NIET bij de opmerkingen te vermelden dat het voor de kerstpakketten van Simpelkerk is. Anders is het voor de boekhouder niet duidelijk waar het bedrag voor is. De rekeningnummers zijn van de GKV Barneveld.

Simpelkerk heeft zelf (nog) geen rekeningnummer

• Mocht je nog mensen weten die geen pakket krijgen van een kerk, een organisatie of iets dergelijks maar wel een kunnen gebruiken omdat de nood soms hoog is? Laat het ons weten. De mensen moeten wel in de Bloemenbuurt wonen.

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag: info@simpelkerk.nl