Leven in de Bloemenbuurt

MamaCafe gaat open

Het MamaCafé opent haar deuren voor de eerste keer op maandag 29 mei van 09:30 tot 11:30 uur. Het was geweldig!

WAAROM MAMACAFE?

Heb je na de kraamtijd praktische vragen waar je graag een antwoord op zou willen? Wil je je ervaringen delen met andere mama’s en eens horen hoe zij bepaalde zaken rondom de opvoeding aanpakken? Kun je wel wat support gebruiken? Dan ben je van harte welkom bij MamaCafé Bloemenbuurt.

Uit onderzoek en verhalen van vrouwen die net (voor de eerste keer) moeder zijn geworden, blijkt dat de roze wolk die zij verwachtten veel minder roze is. Gevoelens van onzekerheid en eenzaamheid komen veel voor. Door ervaringen uit te wisselen en door van elkaar te leren, geef je elkaar een steuntje in de rug. Gewoon, van moeder tot moeder!

Ook zullen er themaochtenden worden georganiseerd over bijvoorbeeld voeding, sport en spel. Heb jezelf ook ideeën? Er is ook een ideeënbus.

WANNEER BEN JE WELKOM?

Elke laatste maandag van de maand van 09:30 tot 11:30 uur staat de deur van de Ontmoetingscentrum Bronveld voor je open. Kijk altijd even in de agenda voor de exacte datums! Er zijn geen kosten verbonden aan het MamaCafé, wanneer je een kleine bijdrage wilt betalen is die van harte welkom.

In de schoolvakantie is er geen MamaCafé