Terug kijken: Kerstpakketten

De zaterdag voor kerst had ik het voorrecht om namens Simpelkerk een aantal kerstpakketten bij mensen te brengen. Een dankbare taak!

Een moeder met jonge kinderen schoot helemaal vol toen ik haar het pakket overhandigde…ze was zo blij dat ze haar kinderen iets extra’s voor kon zetten met kerst!
Iemand die ik al een paar keer bij Simpelkerk ontmoet had, nodigde me binnen voor een bakje koffie. We hadden een mooi gesprek en zo leerde ik haar wat beter kennen.
Een mevrouw vroeg me waarom Simpelkerk dit doet. Ik antwoordde: ‘We willen graag een beetje licht brengen in deze donkere dagen’. Waarop ze reageerde met: ‘Dat is gelukt!!’

Met dank aan alle mensen die hebben bijgedragen aan de kerstpakketten, het wordt enorm gewaardeerd door de ontvangers!

Elja Zielman

P.S: met alle gekregen boodschappen, kerstpakketten en donaties hebben we 16 grote pakketten en 5 kleine pakketten rond kunnen brengen.