Vakantie

Het kernteam van Simpelkerk gaat er de komende tijd even tussenuit om van hun welverdiende rust te genieten. Wij vonden het een goed idee om in deze periode toch door te gaan met Simpelkerk. Gezien de vakantie periode wordt het wel een aangepast programma. We willen jullie vragen om net zoals gewoonlijk wat eten mee te nemen als je het kan missen. Houd er rekening mee dat er in deze periode geen kinderwerk zal zijn. De kinderen zijn uiteraard van harte welkom en we zullen ervoor zorgen dat er ook wat speelgoed aanwezig zal zijn. Zoals jullie in het programma zullen zien is er in deze periode niet wekelijks Simpelkerk. We zullen ook proberen om het eten op donderdag door te zetten, maar dit zal ook afhangen van de animo die hier voor is. We mogen donderdag 21 juli bij Ans eten, maar we willen wel graag weten voor hoeveel personen er gekookt moet worden. Graag willen wij jullie vragen om je hiervoor op te geven via onderstaande contactgegevens. Willen jullie uiterlijk 17 juli laten weten of je komt eten? Hier zitten geen kosten aan verbonden dus voel je welkom!

Het rooster gaat er als volgt uitzien:
24 juli bij Richard: Van Schothorstraat 47
7 augustus bij Richard
21 augustus bij Ans: Archimedesstraat 31

Mochten jullie meer informatie willen of hebben jullie nog ideeën voor een leuke invulling dan horen wij het  graag. Je kan dan contact opnemen met Richard op 06-22139263 of mailen naar rabakker92@gmail.com

We hopen jullie te zien en we wensen jullie een hele fijne vakantie toe!

Ans en Richard