Leven in de Bloemenbuurt

Vrijwilligers gevraagd!

Van 30 april tot 4 mei organiseert Athletes in Action weer een Sportweek in de Bloemenbuurt. In deze week zullen we door middel van sport en spel ons geloof uit dragen. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben hulp nodig! In de tabel kunt u lezen wanneer en waarvoor we hulp nodig hebben. Op de achterkant staat de omschrijving van de taak. Als u zich wilt opgeven dan kan dat door het formulier hieronder in te vullen en af te geven bij Didy Kruiger (Leeuwebekstraat 4) of bij Marije van den Brink (Violenstraat 19). Ook kan u mailen naar aiabarneveld@hotmail.com of een appje of belletje te doen naar 0631192719. Wat we van u/jou willen weten is: je voor- en achternaam, je e-mailadres, telefoonnummer en wanneer je ons bij welke taak wilt helpen.

Naast de vrijwilligers die in de taken omschreven staan, zoeken we ook nog tieners/jongeren die de hele week mee willen draaien met alle activiteiten. Dit team bestaat uit ongeveer 8 personen. Als je het zelf leuk vindt, mag je opgeven dat wij contact met je opnemen. Ken je iemand anders die dit misschien wel leuk zou vinden, dan mag je diegene ook hieronder noemen. Dan nemen wij contact met diegene op?

————————————————————————————————————————————————-

Ja, ik wil graag helpen!

Taak: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dag: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Naam: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

E-mailadres: …………………………………………………………………………………………………………………………………………

Telefoonnummer: ……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Ja, ik wil meer informatie over meedraaien in het sportteam!

Naam: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

E-mailadres: …………………………………………………………………………………………………………………………………………

Telefoonnummer: ……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Deze persoon vindt het misschien wel leuk om mee te draaien in het sportteam

Naam: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

E-mailadres: …………………………………………………………………………………………………………………………………………

Telefoonnummer: ……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Lunch maken sportteam / diner koken sportteam: Elke sportdag luncht het team rond 12:30 uur bij het veld. Deze lunch is voor ongeveer 12 personen. Borden en bestek hebben we zelf, eten en drinken nog niet. Het zou fijn zijn als de lunch gebracht kan worden, maar desnoods kunnen we het ook ophalen. Het sportteam eet om 17:30 bij het veld, het diner is ook voor ongeveer 12 personen. Op vrijdag gaan we barbecueën, dan hoeft er geen diner klaar gemaakt te worden.

Koffie/thee/limo schenken middag + avond: Bij deze taak mag jij/u ervoor zorgen dat alle kinderen/tieners/gasten genoeg te eten en drinken krijgen. Bij een tafel wordt het ingeschonken, de mensen komen het zelf halen wanneer ze dorst hebben. ’s Middags is deze taak van 13:30 tot 16:30 en ’s avonds van 18:45 tot 20:30.

Foto’s maken middag + avond: We vinden het tof om elke dag een verhaaltje met wat foto’s op de facebookpagina te kunnen plaatsen. De bedoeling hierbij is dat u ’s middags en/of ’s avonds foto’s maakt en deze voor 22:00 naar ons mailt zodat wij ze met een verhaal erbij op facebook kunnen plaatsen.

EHBO: Voor de veiligheid (en voor de vergunning) moet er ’s middags en ’s avonds een EHBO’er aanwezig zijn. U mag gewoon rondlopen of mee helpen met één van de andere taken.

Opbouwen veld maandagochtend: Op maandagochtend van 10:00-12:30 zijn we aanwezig op het veld om de spullen klaar te zetten. Denkt u hierbij aan volleybalnetten, partytenten, luchtkussen, tafels en dergelijke. Dit is best een klus en hierbij kunnen we hulp goed gebruiken. Vooral mannen die een aanhanger achter de auto kunnen hebben zijn welkom!

Afbouwen veld vrijdagavond: Als u heeft genoten van de barbecue bent u nog van harte welkom om ons te helpen met het afbouwen. Het opruimen van de barbecue is de eerste klus, maar daarna mogen ook de spullen die we op maandag hebben opgezet, weer opgeruimd worden. Bent u voor de grote materialen ook op zaterdagochtend beschikbaar, dan horen we dit graag!

Vlees braden BBQ vrijdagavond: We zoeken mensen die bij onze barbecues willen staan en het vlees uit willen delen. Om 18:00 begint de barbecue.

Salade maken BBQ vrijdagavond: Voor de barbecue zoeken we mensen die salades willen maken. Het zou fijn zijn als de salades voor 18:00 gebracht kunnen worden.

Begeleiden kinderen voetbal/ volleybal/ dans middag: Elke middag wordt er gesport met kinderen van de basisschoolleeftijd. Op enkele middagen hebben we een activiteit zoals spelletjesmiddag/bootcamp. Dit is nog niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat we elke middag enthousiaste mensen nodig hebben die ons kunnen helpen. We verwachten je dan ’s middags om 13:30. Om 14:00 tot 16:30 komen de kinderen. Even helpen opruimen daarna is fijn? Je mag aangeven bij welke sport je wilt helpen, dan houden we daar rekening mee.

Knutselen kinderen middag: ’s Middags mogen de kinderen sporten, maar er is ook een tent waarin de kinderen kunnen knutselen. Ook hier hebben we vrijwilligers bij nodig. We verwachten je om 13:30. Om 14:00 tot 16:30 komen de kinderen. Even helpen opruimen daarna is fijn?