Leven in de Bloemenbuurt

Wijkfeest Bloemenbuurt

21 mei 2016 hebben we een wijkfeest gehad in de Bloemenbuurt, georganiseerd door o.a. Welzijn Barneveld. Ontzettend gezellig . Buurtzorg, Icare, Thuiszorg, de Marokkaanse gemeenschap  en nog een aantal bewoners hadden een kraampje. Wij  ook. Gewapend met kleurplaten, slingers, een mand met snoepgoed (doet het altijd heel erg goed), kinderbijbels, een tafeltje en stoeltjes en ballonnen hebben we onze stand aangekleed.

Er was een kleedjesmarkt en met een treintje kon je van de ene activiteit naar de andere rijden, zodat iedereen kon bijvoorbeeld bij de Marokkaanse gemeenschap kon kijken, bij AanTafel, Ruimzicht en nog veel meer.

Wij hadden  een fotowedstrijd en een kleurwedstrijd over het Scheppingsverhaal bedacht. Zo wilden we laten zien dat we ook actief zijn in de wijk. ’t Was druk en veel kinderen hebben een tekening ingeleverd, want we hadden beloofd dat er ook een prijs te winnen was. Voor de ouder kinderen en volwassenen was er een fotowedstrijd. Mensen kunnen tot 4 juni een foto inleveren die over de schepping gaat. Na 4 juni maken we de winnaars bekend en delen we de prijzen uit.

Ook hebben we veel gesprekken gehad en we waren verbaasd dat best veel mensen wel over ons gehoord hadden. Dat is mooi om te horen en zeker heel bemoedigend.

Het was heel erg mooi weer en zeker een geslaagde dag! God heeft het weer mogelijk gemaakt dat we ons gezicht in de wijk konden laten zien.